EYLEM PLANI

28.12.2012 2141

          Ardahan Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "2012/2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLEM PLANI" doğrultusunda  Üniversiteye hazırlanan son sınıf öğrencilerimizin ev ziyaretleri her ay düzenli olarak gerçekleştirilmektedir. Okulumuz tarafından belirlenen Eğitim Liderlerimiz kendi sorumluluğundaki öğrencilerimizin durumlarını sürekli takip ederek onların üniversite hazırlık sürecinde yardımcı olmaktadırlar. Bu Eylem Planı ile

  • Öğrencilerimizin geçmiş yıllardan kaynaklanan eksik öğrenmelerini giderici ek eğitim ve çalışma olanakları oluşturmak
  • Öğrencilerimize nitelikli, bilinçli ve düzenli aile ve rehber desteği sağlamak

    amaçlanmıştır. 

          Bu kapsamda Eğitim Liderlerimiz; 12. sınıf öğrencilerimizin ders çalışma durumlarını, devamsızlıklarını ve öğrencilerin motivasyon durumlarını sürekli takip ederek öğrencilerde oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için gerekli önlemeleri almaktadırlar. Ayrıca öğrencilerimizi sosyal, sanatsal, sportif ve kültürel etkinliklere de yönlendirerek onların sosyalleşmelerine yardımcı olmaktadırlar.

           Yapılan ev ziyaretleri velilerimiz üzerinde de olumlu etki bırakmaktadır. Velilerimizin bir çoğu öğrencilerin üniversiteye hazırlık sürecinde, eğitim liderlerimize ve öğrencilere gerekli desteği sağlamaktadır. Ev ziyaretleriyle Okul-veli işbirliğinin sadece veli toplantıları ile sınırlı kalmaması gerektiğinin, eğitim süreci içerisinde velilerimizin de aktif olarak yer almasının önemi vurgulanmıştır.

  Ev ZiyaretleriEv ZiyaretleriEv Ziyaretleri